«Κάθε βήμα μετράει!»

Από Δευτέρα 10/10/2022 ξεκινάμε την δράση «Κάθε βήμα μετράει!»

Περπατάω, τρέχω, κάνω ποδήλατο, χορεύω!  Χρησιμοποιώ την τεχνολογία (έξυπνα κινητά, έξυπνα ρολόγια, εφαρμογές κλπ),  μετράω βήματα, χιλιόμετρα και στο τέλος της εβδομάδας στέλνω τα συγκεντρωτικά στοιχεία. Καταγράφω το αποτέλεσμα και πιάνω τον στόχο!

50 χλμ απόσταση σε 4 εβδομάδες  (1 μήνα) !

Ο στόχος μας είναι να βγάλουμε πρωταθλητή ένα από τα τμήματα του σχολείου που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα συνολικά χιλιόμετρα!

Θέλουμε και τους γονείς, αδέλφια ακόμη και καθηγητές του σχολείου μας να μας δωρίσουν τα δικά τους χιλιόμετρα για να μας βοηθήσουν στον ομαδικό στόχο του τμήματός μας! Οι κηδεμόνες  μπορούν να συμμετέχουν προσφέροντας τα “μέτρα” τους στα αντίστοιχα τμήματα κάνοντας την κατάλληλη επιλογή τμήματος  για κηδεμόνες (πχ. “Κηδεμόνας Α1)

(Εξαιρούνται φυσικά όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή ακολουθούν ιατρική συμβουλή για προσωρινή ή μακροχρόνια αποφυγή άσκησης.)

Έως το βράδυ κάθε Κυριακής μπορείτε να υποβάλετε στον παρακάτω σύνδεσμο (φόρμα) την απόσταση που διανύσατε σε μέτρα την προηγούμενη εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που έχετε δηλώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει κάθε εβδομάδα να χρησιμοποιείτε το ίδιο ακριβώς όνομα για να προστίθενται οι νέες αποστάσεις.

https://forms.gle/Pwi57GzqEG1UqDZK9

Τα στοιχεία που δηλώνετε καταγράφονται και μετά τον έλεγχο από την υπεύθυνη καθηγήτρια, συνδέονται με τα γραφήματα που δείχνουν τις ατομικές «επιδόσεις» όλων αλλά και αυτές των τμημάτων σας! (τα γραφήματα θα είναι διαθέσιμα μετά από την πρώτη εβδομάδα)

Καλή άσκηση!

Translate »